CroppedImage
Kaptein John Hammersmark, bidrar til at deltagerne i TV-serien «Kompani Lauritzen» holder fokus på gode holdninger, personlig utvikling og at deltagerne gjør ting som de ellers aldri hadde turt.

FORF seminar 2023!

Kaptein i "Kompani Lauritzen" John Hammersmark, kommer til FORF-seminaret - kommer du?

FORF seminar 2023 avholdes helgen 14 og 15 oktober på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen!

Se egen link til påmelding; Påmeldingen er stengt!

Påmeldingsfrist er 20 september!

I programmet lørdag vil deltagerne blant annet få ny inspirasjon til sitt virke i den frivillige redningstjenesten gjennom spennende og tankevekkende presentasjoner og diskusjonstemaer:

  • Presentasjoner og en paneldebatt med hovedtema: "Nye utfordringer - hva forventes av den frivillige redningstjenesten i fremtiden?" Det blir innlegg av blant annet Jon Halvorsen (direktør Hovedredningssentralen) og Tora Aasland (politiker/solsiolog)  i tillegg til representanter fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp som vil representere den frivilliges og medelmsorganisajonenes oppfatning av utfordringsbildet. Vi avslutter innleggene med paneldebatt med mulighet for å stille spørsmål. Lars Erik MørK, kommunikasjonsjef i Gjensidigestiftelsen, vil lede debatten. 
  • Case-studier fra utvalgte redningsaksjoner i 2022/2023 sett med Politiets og frivilliges øyne og erfaring. 
  • Status og erfaringer med utvalgte prosjekter som er finansiert med midler fra Gjensidigestiftelsen i prosjekt «Bedre Lokal Beredskap».
  • Mulighet til direkte kontakt med flere av de viktigste leverandørene av utstyr til den frivillige redningstjenesten.

Etter gjennomføringen av en lang og spennende første dag av programmet, samles vi til felles middag. I en underholdningspause på ca 45 minutter vil Kaptein Hammersmark fra Kompani Lauritzen dele noen av sine tanker om utfordringer og personlig utvikling for frivillige i redningstjenesten.

Det stopper ikke der, før hjemreisen på søndag vil disse presentasjonene sende deltagerne hjem med ekstra faglig påfyll og motivasjon for videre frivillig tjeneste:

  • Case-studie ved Per Olav Tjore, fag og opplæringsansvarlig for innsatsledere Øst PD
  • Steinar Tangen fra Norsk Radio Relæ Liga (NRRL) deler erfaringer med analyse og bruk av teledata i søk etter savnede. 
  • Fersk informasjon og demonstrasjon av prosjektet «Felles aksjonsstøtte system»
  • Styreleder i FORF, Camilla Fensbekk, deler informasjon om «FORF mot 2028» og andre prosesser som opptar styret i FORF

Fotokonkurranse:

Deltagerne inviteres til å være med i en fotokonkurranse om å levere det beste bildet til å presentere de frivillige og samvirke spesielt  i redningstjenesten i 2023. Bildet må være fra 2023, og fotografen må ta ansvaret for at bildet kan godkjennes for publisering i henhold til personvern. 

Loddtrekning fra deltagerlisten:

FORF kan også friste med loddtrekning av gaver fra gavebordet til de som henger med til avslutningen på søndag. Med hjelp av deltagerlisten, og de respektive deltagernes nummer på denne listen, trekker vi vinnere av fine og nyttige gaver. 

Programkommiteen og FORF ser frem til å møte dere alle!

 

Vel møtt!