Go to Top

Velkommen til FORF seminar 2017


Vi ønsker alle frivillige og aktuelle samarbeidspartnere fra redningstjenesten velkommen til FORF seminar 2017! Ta en titt på det spennende programmet som nå ligger klart!

Vi tar som alltid sikte på et godt redningsfaglig program hvor vi blant annet vil se tilbake på hendelser fra året som har gått og hvilke erfaringer vi har gjort oss. Vi får innlegg fra Norske Redningshunder, Flytjenesten og Roverners Beredskapsgruppe. Våre to internasjonale gjester, Instruktor and Past Reserve Captain Contra Costa Co. Sheriff´s Department Christopher S.Young og Field Leader for Kings County Explorer Seach and Rescue, Erik Swanson skal holde flere spennede innlegg for oss. Leder for forebyggende avdeling, Drammen Politi, Geir Oustorp kommer og han skal holde innlegg om mental forberedelse, stressmestring og ledelse i kriser.

En annen sak som opptar oss, er de nye redningshelikoptrene og vi skal få vite litt mer om de nye vidundermaskinene.

I sommer har FORF sendt seks frivillige fra Norge til Island for å hospitere hos ICE-SAR Highland Patrol. Tormod skal fortelle oss om hvordan han har hatt det og hvilke erfaringer han har gjort seg. I tillegg vil arbeid i KO og utfordringer der, forskning på frivillinge i redningstjenesten, Nødnett og sporing m.m. være på programmet. Ta en titt på det endelige programmet.

Vi kan garantere et flott og spenstig dager, i tillegg kommer mange spennende leverandører og utstillere som du kan besøke i pausene. Det beste av alt  - du får muligheten til å treffe gode kollegaer og venner fra redningstjensten.

Seminaret starter lørdag 30 september klokken 10.00 på Thon Hotell Oslo Airport og avsluttes med lunsj søndag 1 oktober.  

Det inviteres også til ledermøte fredag 29 september kl. 18.00.

FORF dekker kost, losji og seminarprogram for redningsaktørene (lør.-søn.) 

Det er begrenset antall plasser! Husk påmeldingsfristen 1 september.

Påmelding via vår nettside, Påmelding

Har du lyst og mulighet så er det fremdeles ledige plasser på Redningskonferansen sitt erfaringsseminar fredag 29 september. Det vil avholdes på samme sted som FORF Seminaret. Mange spennede og aktuelle innlegg vil du finne her også. Ta en titt på programmet og meld deg på.

Mer info finner du her: https://ambulanseforum.no/pamelding-redningskonferansen/

Ved eventuelle spørsmål, kan du ta kontakt med [email protected] eller telefon 913 82 132.

Velkommen!

 

  Tittel Lagt inn
Biography Christopher S. Young 01.07.2017 17:23:44 
Program FORF seminar 2017 01.09.2017 16:39:35 
Program Redningskonferansen 2017 14.09.2017 14:05:11