Go to Top

FORF Seminar 2019


Vi ønsker alle frivillige og aktuelle samarbeidspartnere fra redningstjenesten velkommen til FORF seminar 2019!

Vi tar som alltid sikte på et godt redningsfaglig program, hvor vi blant annet vil se tilbake på hendelser fra året som har gått og hvilke erfaringer vi har gjort oss. Vi får blandt annet innlegg fra NLFs Flytjeneste, med de som overlevde flystyrten i Skagerak i år. Vår internasjonale gjest, Marko Yurachek, vil ta oss gjennom en  redningsaksjon hvor han etter en klatreulykke, mirakuløst overlevde.  Espen Rostrup Nakstad, overlege og forsker ved Akuttmedisinsk avdeling ved Oslo universtitetssykehus, vil også holde innlegg for oss med tema som berører oss alle. Egensikkerhet og sikkerhetsutstyr til frivillige redningsmannskaper blir mer og mer viktig og det er et tema FORF er svært opptatt av. Dette blir også tema på FORF seminaret. De nye redningshelikoptrene får vi også vite mer om. Ta en titt på detaljert program. 

Vi kan garantere to flotte og spenstige dager, i tillegg kommer mange spennende leverandører og utstillere som du kan besøke i pausene. Det beste av alt  - du får muligheten til å treffe gode kollegaer og venner fra redningstjensten.

Seminaret starter lørdag 21 september klokken 10.00 på Scandic Oslo Airport og avsluttes med lunsj søndag 22 september. 

Det inviteres også til ledermøte fredag 20 september kl. 18.00. Egen invitasjon er sendt til organisasjonene. 

FORF dekker kost, losji og seminarprogram for redningsaktørene (lør.-søn.) 

Det er begrenset antall plasser! Husk påmeldingsfristen 19 august.

Påmelding er nå stengt!

Har du lyst og mulighet så er det fremdeles ledige plasser på Redningskonferansen sitt erfaringsseminar mandag 23 september. Det vil avholdes på samme sted som FORF Seminaret. Mange spennede og aktuelle innlegg vil du finne her også. Ta en titt på programmet og meld deg på.

Mer info finner du her: https://www.redningskonferansen.no/?_id=16&Redningskonferansen%202019

Ved eventuelle spørsmål, kan du ta kontakt med [email protected] eller telefon 913 82 132.

Velkommen!

 

  Tittel Lagt inn
Program FORF seminar 2019 16.09.2019 12:44:17