Go to Top

Hospitering hos ICE-SAR Highland Patrol 2019


Nå har du muligheten til å bli med en lokal redningsgruppe på den fantastiske sagaøya Island en hel uke! Du får muligheten til å bli med ICE-SAR Highland Patrol i den mest spennede og flotte naturen Island har å by på. La ikke muligheten gå fra deg!

For å få muligheten til å delta, må du sende en søknad til FORF. I søknaden må du si litt om din bakgrunn og din fartstid som frivillig/ ansatt I en av FORF sine medlemsorganisasjoner.

Sett også opp hvilke kurs og erfaring du har fra redningstjensten og gjerne hva som motiverer deg for å søke om å få delta.

I år har vi dessverre ikke fått noe midler til gjennomføring av programmet, så reisekostnader må dekkes av den enkelte eller organisasjonen. Dere må komme dere til Reykjarvik, der vil dere bli plukket opp og fraktet til det område dere skal være i. Kost og opphold på det stedet vil dere få dekket.  

For dere som får muligheten til å delta på dette fantastiske eventyret, må også sende inn en liten reiserapport og evaluering av uken. Noen av dere vil også bli spurt om å holde et lite innlegg FORF seminaret til høsten.

Tider og steder som er aktuelle; 

 Landmannalaugar fra 14 juni til  1 sept.

Sprengisandur med base i Nýidalur fra 14  juli til 11 august. 

Dreki canyon nord for Vatnajökull glacier fra 7 juli til 18 august. 


Landmannalaugar er der det er mest å gjøre, men de andre områdene vil også være spennende og nyttig å besøke. 

Skulle det være noen dere lurer på er det bare å ta kontakt!

 

Søknad sendes innen 10 juni til [email protected]